rammelende ruitjes?

 

 

reparatie & restauratie

Een goed gemaakt glas-in-loodpaneel gaat tientallen jaren mee.
Toch komt er een moment dat ruitjes kapot gaan, gaan rammelen of dat het raam verzakt.

Dan ben ik u graag van dienst. Allereerst om u te adviseren bij de vraag: repareren of restaureren?

Als het gaat om enkele glaasjes die kapot zijn, kan ik deze ter plekke vervangen.

Als de schade groter is, is restauratie op zijn plaats. Dat betekent dat glas-in-loodpanelen uit de kozijnen genomen worden en in mijn atelier uit elkaar gehaald worden. De glaasjes maak ik schoon en zet ik opnieuw in het lood. Kapotte glaasjes vervang ik, ook als ze gebrandschilderd zijn.
Na de restauratie kunt u weer tientallen jaren genieten van het licht en de kleuren van uw glas-in-lood.

Isolatie?

Als u besluit uw glas-in-lood te laten restaureren, is dat een moment om te overwegen om extra isolatie toe te passen. Ik kan uw glas-in-loodpanelen inbouwen in isolatieglas, maar het is ook mogelijk om glas-in-lood voor of achter bestaand dubbelglas te plaatsen.

Ik ga graag met u in gesprek. Bel, whatsapp of mail voor een afspraak.

Scroll to top